Ултразвукова звукова миялна вана VGT-6250 Почистваща машина за отстраняване на силна мръсотия от труднодостъпни места. Почистването се извършва чрез поставяне на течността в състояние на вибрация....
Код на продукта: VGT-6250
EAN: 5903816470102
Производител: Sonicco
163,99 BGN
136,66 BGN / Нето + (27,33 BGN VAT 20%)
Наличност: наличен
Време за изпращане: 72 H
В магазин: 252 бр.
Доставка от: 24,00 BGN
Точки за този продукт: 0 т.
Добавяне към кошницата
Сподели
Описание на продукта
Спецификация

Ултразвукова звукова миялна вана VGT-6250

Почистваща машина за отстраняване на силна мръсотия от труднодостъпни места. Почистването се извършва чрез поставяне на течността в състояние на вибрация. Тя не причинява никакви щети по време на почистването..

Технологията за ултразвуково почистване/стерилизация осигурява бързо и цялостно почистване дори на най-трудните форми.

Посредством кавитацията, която включва генерирането на голям брой вълни под налягане в почистващия разтвор - причинена от имплозията на въздушни мехурчета под въздействието на ултразвукови вълни - замърсителите лесно се отделят от всяка повърхност. Този метод на почистване помага да се избегнат механични повреди на почистваните предмети, като същевременно се гарантира тяхната идеална чистота.

За какво се използва ултразвуковата почистваща машина? 

Използването на ултразвукови скрубери ултразвукови почистващи машини дава възможност за почистване на труднодостъпни повърхности, като например диамантени глави за микродермабразио или инструменти със сложна форма.

С подходящата течност ултразвуковите почистващи машини са подходящи за дезинфекция на всякакъв вид предмети!

Какво да се мие в ултразвуковата почистваща машина? 

В ултразвуковите перални трябва да се използват само почистващи препарати, предназначени за ултразвуково почистване. Такива почистващи препарати не са запалими и обикновено представляват водни разтвори.

Характеристики на устройството:

  • Капацитетът на пералнята е 600 ml
  • Възможност за задаване на работно време
  • Кошницата е с поглъщаща ударите дръжка и шумоизолиращ капак.

LCD дисплей с контролен панел: 

Препоръчаната от нас миялна машина има възможност за регулиране на времето за работа и температурата, което осигурява пълен контрол върху процеса на почистване.

Всички параметри се показват на LCD екрана. Работата с цялото устройство е лесна и интуитивна. Миялната машина разполага и с изолиращи преобразуватели, които осигуряват допълнителна защита на почистваните продукти.

Състав на комплекта:

  1. Ултразвуково устройство за почистване VGT-6250
  2. Захранващ кабел
  3. Кошница

Промишлената ултразвукова миялна машина е специализирано оборудване, което се използва в работилници и фабрики. Ултразвуковото почистване на оборудването и неговите компоненти не отнема много време - промишлените миялни машини подобряват работата във всеки бизнес. Ефективността на ултразвуковия метод не може да се сравни с механичното почистване, което често изисква много време, усилия и търпение. Като използвате ултразвукови миялни машини за почистване, можете да се съсредоточите върху целите си (вместо да се притеснявате за замърсени части) и да подобрите качеството на продуктите и услугите си. Тяхната полезност все повече се оценява от промишлените предприятия, автосервизите и др. Те са незаменими и при реставрацията на исторически елементи. По този начин вие печелите личен комфорт, както и комфорта на вашите клиенти.

Преобразувателите с голям диаметър осигуряват по-добри резултати при почистването и повишават ефективността на машината. 

Устройството е изработено от висококачествена стомана.

Технически спецификации:

  • Материал на резервоара: Неръждаема стомана
  • Капацитет: 600 ml
  • Дисплей: LED
  • Захранване: 220 ~ 240V
  • Ултразвукова честота: 40 kHz
  • Ултразвукова мощност: 65W

 

Размери:

  • Ширина кошница: 23,5 см.
  • Дължина на кошницата: 13,5 см.
  • Височина: 7 см
Разширете описанието

Производител Sonicco