Почистващият апарат е предназначен за отстраняване на силни замърсявания от труднодостъпни места. Почистването се извършва чрез вибрации на течността и не причинява никакви повреди по време на почистването. Технологията на почистване/стерилизация с ултразвук осигурява бързо и точно почистване дори на най-трудните форми.
Код на продукта: ULTRA-031S
EAN: 5903816469885
Производител: Sonicco
254,49 BGN
212,08 BGN / Нето + (42,42 BGN VAT 20%)
Наличност: наличен
Време за изпращане: 72 H
В магазин: 241 бр.
Доставка от: 24,00 BGN
Точки за този продукт: 0 т.
Добавяне към кошницата
Сподели
Описание на продукта
Спецификация

Ултразвуковият соничен почистващ апарат Sonicco ULTRA-031

Почистващият апарат е предназначен за отстраняване на силни замърсявания от труднодостъпни места. Почистването се извършва чрез вибрации на течността и не причинява никакви повреди по време на почистването.

Технологията на почистване/стерилизация с ултразвук осигурява бързо и точно почистване дори на най-трудните форми.

Чрез кавитацията, която се основава на генерирането на големи количества налягащи вълни в почистващия разтвор, поради имплозията на въздушните мехурчета под въздействието на ультразвуковите вълни, замърсяванията се отделят лесно от всяка повърхност. Този метод на почистване помага да се избегнат механични повреди на почистваните предмети, като същевременно гарантира тяхната идеална чистота.

За какво служи ултразвуковият почистващ апарат?

Използването на ултразвукови почистващи апарати (известни още като ултразвукови почистващи машини) позволява почистване на труднодостъпни повърхности, като например диамантени глави за микродермабразия или инструменти със сложна форма.

С подходяща почистваща течност ултразвуковите почистващи апарати са подходящи за дезинфекция на всякакъв вид предмети!

С какво да почистваме в ултразвуковия почистващ апарат?

В ултразвуковия почистващ апарат трябва да използвате само почистващи препарати, предназначени за ултразвуково почистване. Тези препарати са негорими и най-често са водни разтвори.

Характеристики на устройството:

  • Възможност за настройка на времето на работа
  • Включва кошница с амортизираща дръжка и шумоизолираща капака

Дисплей на течнокристален дисплей (LCD) с контролен панел:

Препоръчваме ви нашата препоръчвана миялна машина, която разполага с възможност за регулиране на времето, осигурявайки пълен контрол върху процеса на почистване.

Всички параметри се показват на LCD екрана. Управлението на цялото устройство е лесно и интуитивно. Миялната машина разполага също с изолиращи преобразуватели, които осигуряват допълнителна защита на почистваните продукти.

Състав на комплекта:

  1. Ултразвукова миялна машина SONICCO ULTRA-031
  2. Захранващ кабел
  3. Кошница

Индустриалната ултразвукова почистваща машина е специализирано оборудване, използвано в работилници и фабрики. Ултразвуковото почистване на оборудване и неговите компоненти не отнема много време - индустриалните почистващи машини подобряват работата във всяка бизнес среда. Ефективността на ултразвуковия метод не може да се сравнява с механичното почистване, което често изисква много време, усилия и търпение. Като използвате ултразвукови почистващи машини, можете да се фокусирате върху своите цели (вместо да се притеснявате за замърсените части) и да подобрите качеството на своите продукти и услуги. Индустриалните фирми, автосервизите и други все повече оценяват ползата от тях. Те също са незаменими при реставрацията на исторически елементи. Това ви дава личен комфорт, както и комфорт за вашите клиенти.

Преобразувателите с голям диаметър осигуряват по-добри резултати при почистване и повишаване на ефективността на устройството. 

Устройството е изработено от висококачествена стомана.

Техническа спецификация:

  • Капацитет: 6500мл
  • Дисплей: LED
  • Захранване: 220 ~ 240V
  • Честота на ултразвуците: 40 kHz
  • Мощност на ултразвуците: 180W
  • Размер на контейнера: 300x150x150мм (дължина x ширина x височина)
Разширете описанието

Производител Sonicco