Лимфният дренаж е ефективен метод за намаляване на отоци, целулит и прочистване на тялото от токсини. Сега можете да се насладите на професионални ефекти в комфорта на вашия дом, благодарение на нашия прост и интуитивен масажор за крака.
Код на продукта: LIMFA-05-06-ARM
EAN: 5903816491015
Производител: Calissimo
909,49 BGN
757,91 BGN / Нето + (151,58 BGN VAT 20%)
Наличност: наличен
Време за изпращане: 72 H
В магазин: 2 бр.
Доставка от: 28,00 BGN
Точки за този продукт: 0 т.
Добавяне към кошницата
Сподели
Описание на продукта
Спецификация

Лимфен дренаж - масажор за крака

Лимфният дренаж е ефективен метод за намаляване на отоци, целулит и прочистване на тялото от токсини. Сега можете да се насладите на професионални ефекти в комфорта на вашия дом, благодарение на нашия прост и интуитивен масажор за крака.

Нашето устройство работи, като стимулира тъканите и мастната тъкан, което ги прави по-податливи на промени. Създавайки отрицателно налягане, уредът стимулира лимфната система, което стимулира кръвообращението и подпомага прочистването на тялото от токсини. Освен това масажорът стяга кожата, осигурявайки ви гладка и красива повърхност.

Не чакайте, погрижете се за тялото си професионално и ефективно сега!

Нашият модел лимфен дренажен масажор е подобрен в сравнение с конкурентни продукти, предлагани на пазара.

Благодарение на специална помпа и бързо зареждане можете да се насладите на още по-ефективно и по-дълго използване на устройството. Освен това нашият масажор генерира много по-ниско ниво на шум в сравнение с други модели, което позволява още по-голям комфорт по време на процедури.

Уникална характеристика на нашето устройство е възможността за затваряне на отделни камери, което позволява оптимизиране на леченията в специфични мускулни зони. Това прави леченията още по-ефективни и точни.

Нашият масажор разполага с цели 6 режима, 8 нива и 6 зони/камери, които осигуряват пълно покритие на краката и възможност за приспособяване на процедурите към индивидуалните нужди на потребителя. Освен това нашият масажор има 360-градусова функция за обвиване на краката и  360-градусова функция за обвиване на ръцете, което позволява още по-добро проникване в мускулите.

Уредът се управлява интуитивно, а вграденият таймер ви позволява да контролирате продължителността на лечението. Високото качество на изработка гарантира дълъг живот и надеждност на продукта.

Изберете нашия лимфодренажен масажор и се насладете на професионални резултати в уюта на вашия дом!

Лимфният дренаж е ефективен метод за борба с много заболявания, с които хората по света се сблъскват всеки ден. Ето някои от ефектите, които можете да постигнете след редовна употреба на нашия лимфен дренаж:

▶️ Намаляване на усещането за тежки крака, което ще ви позволи по-голяма свобода на движение и комфорт по време на ежедневните дейности.

▶️ Стимулиране на кръвообращението и лимфообращението, което допринася за подобряване на цялостното състояние на организма.

▶️ Предотвратява натрупването и растежа на мастна тъкан, което помага за поддържане на здравословно тегло и фигура.

▶️ Предотвратява увисването на кожата, което спомага за поддържането на стегнатостта и еластичността на кожата, особено около краката.

▶️ Стягане на кожата, което ви позволява да постигнете по-добро качество на кожата, без целулит и други несъвършенства.

▶️ Премахване на отока, който може да ви притеснява и да причинява дискомфорт.

▶️ Предотвратява образуването на нови отоци, което спомага за избягване на по-сериозни здравословни проблеми.

▶️ Намаляване на целулита, което позволява по-гладка и естетична кожа.

▶️ Пречистване на тялото от токсини, което е много важно за здравето на тялото и ви позволява да избегнете много заболявания.

▶️ Регенерация след тренировка, която ви позволява по-бързо да се върнете във форма след интензивни тренировки или изтощителна работа.

Използвайки редовно нашия лимфен дренаж, можете да спечелите много ползи за вашето здраве и благополучие.

Устройството има 6 дефинирани програми:

▶️  A (EASY) - програмата с най-нисък интензитет, се състои от нежен масаж с натиск. Това е режим, който подготвя крайника за последващи обработки. Индивидуалните камери се пълнят и след това се изпразват. Тази програма се фокусира върху областта от краката до слабините.

▶️  B (DRENAIGE) – програмата с най-висок интензитет. Лимфният дренаж, използван в този режим, придвижва лимфата към лимфните възли, предотвратявайки движението на лимфата обратно към стъпалото. Камерите се пълнят последователно, докато се запълни целия маншет.

▶️  C (MEDIUM) – средноинтензивна програма. В този режим две камери се пълнят и след това се изпразват едновременно.

▶️  D (DETOX) – програма за интензивен масаж под налягане. Всички камери се надуват едновременно и когато фазата на компресия приключи, въздухът се освобождава от целия маншет. Режимът създава усещане за силен натиск и премахва излишната вода от тъканите.

▶️  E (РЕЛАКС) – програмата е по-лека форма на лимфен дренаж. Това е комбинация от режими B и C - масаж с интензивен натиск, съчетан с по-нежно пълнене и изпразване на две камери едновременно.

▶️  F (КРЪВОСНАБДЯВАНЕ) – програмата повишава снабдяването на клетките с кислород. Това е комбинация от режими A, C и D.

Моля, не забравяйте, че лимфодренажният масаж има своите противопоказания . Не трябва да се извършва в случай на:

❌ Нарушения на кръвообращението, включително наличие на пейсмейкър

❌ Възпаление на съдове и лимфни възли

❌ Епилепсия

❌ Инфекциозно заболяване, като грип

❌ Бременност

❌ Отказ на всеки орган в тялото.

Винаги се консултирайте с вашия лекар преди да използвате устройството.

Размери:

▶️ Дължина: 23см

▶️ Ширина: 30 см

▶️ Височина: 13 см

Размери на маншета:

▶️ Маншет: 90x60см

▶️ Маншет за крака: 110x70см

Разширете описанието

Категория Лимфодренаж

Производител Calissimo