Табуретка за козметичен салон Calissimo в сребърно Табуретката Callisimo е отличен избор за всички професионалисти в козметичната индустрия, които ценят комфорта и елегантност.
Код на продукта: S-023-SILVER
EAN: 5903816421517
Производител: Calissimo
81,99 BGN
68,33 BGN / Нето + (13,67 BGN VAT 20%)
Наличност: наличен
Време за изпращане: 72 H
В магазин: 180 бр.
Доставка от: 24,00 BGN
Точки за този продукт: 0 т.
Добавяне към кошницата
Сподели
Описание на продукта

Козметичен фризьорски табуретка Calissimo сребърен

Табуретката Callisimo е отличен избор за всички професионалисти в козметичната индустрия, които ценят удобство и елегантност. Тази козметична табуретка не само осигурява изключителен комфорт, но също така се съчетава перфектно с всяко козметично студио.

Табуретката е проектирана с мисъл за елегантност и стил. Нейното изпълнение и материали са внимателно подбрани, за да паснат на съвременния дизайн на козметичното студио. Поради това табуретката не само изпълнява перфектно своите практически функции, но също така добавя естетическо очарование на интериора.

Табуретката е снабдена с мобилна петкрака основа, която осигурява стабилност и свобода на движение. Можете лесно да се премествате из студиото, независимо къде трябва да изпълните задачите си. Това не само повишава ефективността, но също така улеснява достъпа до различни козметични инструменти и оборудване.

Табуретката разполага със система за регулиране на височината. Тя е практичен и модерен мебел, който ще се вписва във всяко пространство.

Предимства на продукта:

  • Мобилна основа
  • Ергономична форма на седалката
  • Елегантна линия
  • Пластмасови колелца

Размери:

  • Седалка 30x30x8 см
  • Основа: 50 см
  • Височина: 40-50 см
Разширете описанието

Производител Calissimo