Код на продукта: Z-YBL-1408D6-HANG
EAN: 5903816469762
Производител: Calissimo
1 467,49 BGN
1 222,91 BGN / Нето + (244,58 BGN VAT 20%)
Наличност: не е наличен
В магазин: 0 бр.
Доставка от: 41,00 BGN
Точки за този продукт: 0 т.
Уведомяване за наличност Вижте други продукти
Сподели
Описание на продукта

Сауната дължи създаването си на акцент върху лечебните свойства на водата. Използвайки строго контролирани ултразвукови вълни, сауната непрекъснато  произвежда големи количества микроскопична, лечебна мъгла . Третирането на косата е интензивно подкрепено от прекрасните свойства на водната микромъгла. Във времена на популяризиране на къдренето и боядисването на косата в обичайните лечения,  здравата коса се превърна в най-голямото желание . След завършване на прическата, сауната преминава към грижа за косата чрез въвеждане на специална обработка.

Под грижа за косата обикновено имаме предвид прилагането на кондициониращ агент директно върху косата. Това е един от многото начини за ефективно възстановяване на увредената коса, но можете да увеличите ефективността му, като използвате невероятната сила на водата. Сауната използва това решение и помага на молекулите на веществата за грижа да проникнат бързо и ефикасно в косата, осигурявайки по-голяма ефективност на лечението .

Сауната също ви позволява да регулирате ъгъла на повдигане на купола. Неговият дизайн позволява на клиента да се отпусне по време на процедурата , тъй като нито едно оборудване не закрива зрението и лицето на клиента, което елиминира потенциалното чувство на изолация и стрес, свързани с този вид лечение. Куполът се повдига вертикално, така че не е необходимо специално място за съхранение.

Благодарение на вградената ултразвукова сонда, сауната произвежда терапевтична мъгла. За разлика от устройствата, използващи гореща пара, сауната има способността да контролира температурата на произведената мъгла, което гарантира положителни усещания и комфорт за клиента по време на процедурата . Количеството произведена мъгла също се контролира стриктно от устройството. Това ви позволява индивидуално да настроите детайлите на лечението спрямо всеки тип коса  и спецификацията на конкретен продукт. Тази функция гарантира, че за всяко третиране се използва подходящо количество мъгла. Сауната разполага и с автоматично регулиране на температурата, работното време и нивото на мъглата.

Сауната ви позволява да регулирате височината на тялото, което ще ви позволи да настроите височината на уреда спрямо индивидуалния ръст на всеки клиент. Сауната е допълнително оборудвана с лост, който ще осигури на фризьора по-сигурен захват и възможност за плавно регулиране.

Устройството разполага с голям резервоар за вода. Резервоарът, при 8-минутно време за лечение, ще ви позволи да обслужите до 20 клиента с едно пълнене . Освен това включва индикатор за нивото на водата, който ще улесни планирането на леченията. Следователно, дори при голям брой клиенти и интензивност на процедурите, уредът гарантира безпроблемна работа на сауната и безпроблемно протичане на всяка процедура.

Мъглата нежно обгръща главата на клиента, благодарение на устройството с отделни канали за охлаждащ въздух и терапевтична мъгла . Студеният въздух се подава към вътрешността на купола от центъра на гърба му, което позволява незабавно охлаждане и поддържане на температурата на мъглата, излъчвана от сауната.

Дренажният резервоар елиминира потенциалните неочаквани течове на вода . Дюзите за пръскане са разположени в горната част на купола, като формата им не позволява вода да капе директно върху косата на клиента.

Сауната ви позволява да инжектирате овлажняващи или възстановяващи агенти в косата, като например: маска за коса с аргон или ампули с кератин.

Този модел има следните характеристики:

  • Регулиране на температурата  до 65 С
  • топла и хладна мъгла
  • 5-степенна  настройка на интензитета на микро мъглата
  • озонотерапия
  • Функция за йонизация
  • 10 програми
  • Интелигентен сензорен панел
  • Вместим резервоар за вода
  • Таймер 0-60 минути

 

    Разширете описанието

    Категория Сауни

    Производител Calissimo