Sarah hairdressing сауна овлажнител за фризьорски салон за реконструкция, регенерация и грижа за косата Този модел се отличава със следните характеристики: Два режима на работа Вместим резервоар...
Код на продукта: YBL-1812-BLUE
EAN: 5903816469793
Производител: Calissimo
164,99 BGN
137,49 BGN / Нето + (27,50 BGN VAT 20%)
Наличност: наличен
Време за изпращане: 72 H
В магазин: 73 бр.
Доставка от: 34,00 BGN
Точки за този продукт: 0 т.
Добавяне към кошницата
Сподели
Описание на продукта
Спецификация

Sarah hairdressing сауна овлажнител за фризьорски салон за реконструкция, регенерация и грижа за косата

Този модел се отличава със следните характеристики:

  • Два режима на работа
  • Вместим резервоар за вода
  • Стабилна четиризвездна база 
  • Вграден таймер 
  • Отоплителна тръба от неръждаема стомана
  • Мощност: 650W

Сауната дължи своя произход на фокуса върху лечебните свойства на водата. Сауната постоянно произвежда големи количества топла терапевтична пара. Третирането на косата е интензивно подкрепено от прекрасните свойства на парата. Във времена на популяризиране на използването на перманентни вълни и боядисване на коса в обичайните процедури, здравата коса се превърна в най-голямото желание. След завършване на прическата, сауната се използва за грижа за косата чрез въвеждане на специална обработка.

Под грижа за косата обикновено разбираме нанасяне на продукт за грижа директно върху косата. Това е един от многото начини за ефективно възстановяване на увредената коса, но можете да увеличите ефективността му, като използвате невероятната сила на водата. Сауната използва този разтвор, като помага на молекулите на грижовните вещества да проникнат бързо и ефикасно в косъма, осигурявайки по-голяма ефективност на лечението.

Под грижа за косата обикновено имаме предвид нанасяне на продукт за грижа директно върху косата. Това е един от многото начини за ефективно възстановяване на увредената коса, но можете да увеличите ефективността му, като използвате невероятната сила на водата. Сауната използва този разтвор, като помага на молекулите на веществата за грижа бързо и ефикасно да проникнат в косъма, осигурявайки по-голяма ефективност на лечението.

Сауната ви позволява да инжектирате овлажняващи или възстановяващи агенти в косата, като например: маска за коса с аргон или ампули с кератин.

Нашите търгове включват и сауна Сара в други цветови варианти

Разширете описанието

Категория Сауни

Производител Calissimo