Код на продукта: PRE-K863-ENZO-8606K
EAN: 5903816435811
Производител: Barber King
Предварителна продажба!
473,42 BGN
368,49 BGN
307,08 BGN / Нето + (61,42 BGN VAT 20%)
Спестете!
104,93 BGN
Не отлагайте и купете сега!
Оставащи 16 дни за доставка
Наличност: наличен
Наличен от: 2024-06-04
В магазин: 1 бр.
Цена на доставката: Безплатна доставка
Точки за този продукт: 0 т.
Добавяне към кошницата
Сподели
Описание на продукта

Барберски стол BarberKing Juno

Барберският стол е един от най-важните елементи в обзавеждането на салона, тъй като определя комфорта и удоволствието на клиента. Производителят Barber King гарантира комфорт и функционалност на своите продукти на достъпни цени.

Характеристики:

  • Елегантност и ергономичност,
  • Отлично качество на изпълнение,
  • Седалка и облегалка с пяна, която не се изкривява,
  • Изработен от издръжливи материали,
  • Представеният модел се характеризира с изключително здрава конструкция и класически дизайн, който го прави подходящ за интериори във всякакъв стил.

Представеният модел се характеризира с изключително здрава конструкция и класически дизайн, което го прави подходящ за интериори във всякакъв стил.

Това е модерен, отлично изпълнен мебел, предоставящ на клиента на салона максимален комфорт по време на изпълнение на процедурите.

Освен регулирането на височината и 360 градуса въртене, столът разполага с накланяща се облегалка. Удобната седалка е покрита с висококачествена еко-кожа.

Столът е с здрава хидравлична основа, която значително подобрява удобството при употреба и гарантира стабилност по време на работа.

Допълнително предимство е възможността за лесно регулиране на подглавника и изваждането му. Столът е оборудван с блокировка на настройената позиция и блокировка на въртенето.

Столът разполага с изключително мека седалка, която осигурява комфорт дори на най-изискващите клиенти. Идеален е за фризьорски и барберски салони.

Разширете описанието

Производител Barber King