Фризьорски помощник, козметичен, е необходим елемент на всеки професионален салон. Осигурява ефективна и по-бърза организация на работата. Помощникът позволява подреждането на всички необходими аксесоари и продукти на досягаемо разстояние по време на работа, което е чудесно решение за хората, които ценят реда и организацията в своята среда.
Код на продукта: T0182
EAN: 5903816482532
Производител: Calissimo
125,49 BGN
104,58 BGN / Нето + (20,92 BGN VAT 20%)
Наличност: не е наличен
В магазин: -2 бр.
Доставка от: 34,00 BGN
Точки за този продукт: 0 т.
Уведомяване за наличност Вижте други продукти
Сподели
Описание на продукта
Спецификация

Мобилен помощник за салона

Фризьорски помощник, козметичен, е необходим елемент на всеки професионален салон. Осигурява ефективна и по-бърза организация на работата.

Помощникът позволява подреждането на всички необходими аксесоари и продукти на досягаемо разстояние по време на работа, което е чудесно решение за хората, които ценят реда и организацията в своята среда.

Характеристики:

  • Лесно поддържане на чистота
  • Висококачествени материали
  • Многофункционалност
  • Естетика
  • Мобилност

Помощник на колела е практично и функционално решение, изработено изцяло от висококачествена стомана и дърво. Тази конструкция е здрава и трайна, което осигурява дълга експлоатация. Стелажът, поставен на въртящи се колела (360°), позволява лесно преместване на помещението.

Асистентът изглежда елегантно и стилно, перфектно се вписва във всяка среда. Затова е подходящ за различни видове помещения, като частни бани, СПА салони, фризьорски и козметични салони, аптеки и кухни.

Той е ергономичен, позволява спестяване на време и място в салона. Освен това, монтираните колела със сигурност ще допринесат за подобряване на комфорта на работа.

Размери:

  • Мин-макс височина: 70-110cm
  • Масичка: 41x41 cm
Разширете описанието

Производител Calissimo