Хидродермабразия с водно почистване 7в1 Хидродермабразията е процедура, която се счита за революция в козметологията благодарение на технологията, която комбинира предимствата на класическата...
Код на продукта: HYDRA-ALICE
EAN: 5903816449283
Производител: Calissimo
3 858,49 BGN
3 215,41 BGN / Нето + (643,08 BGN VAT 20%)
Наличност: наличен
Време за изпращане: 72 H
В магазин: 25 бр.
Доставка от: 94,00 BGN
Точки за този продукт: 0 т.
Добавяне към кошницата
Сподели
Описание на продукта
Спецификация

Хидродермабразия с водно почистване 7в1

Хидродермабразията е процедура, която се счита за революция в козметологията благодарение на технологията, която комбинира предимствата на класическата дермабразия, която отстранява старата кожа, със същевременното прилагане на активни вещества.

Иновативността на процедурата и уреда за хидродермабразия произтича от използването на проразрезна технология - комбинирането на метода, използван в корундовата или диамантената микродермабразия с метода на химичната дермабразия. Освен това, важно значение има приложението на средства, които смекчават побочните ефекти, като червенеене или дразнене на кожата.

Комбинираният апарат предлага възможности за:

  • Водно почистване / Хидроабразия: Почиства лицето, пилинг, почиства порите
  • Студен молив: Успокоява кожата след процедурата
  • Ултразвукова глава: Подпомага микроциркулацията и омладява кожата
  • Многофункционални RF вълни: Компактно моделиране, лифтинг на лицето
  • Кислородна инфузия: Омладява кожата
  • CO2 оксиген: Помага за окисляване и стимулиране на кожата

Указания за хидродермабразията:

  • Идеална процедура за всеки тип кожа
  • За лечение на акне, пигментни петна, бръчки, изглаждане на кожата
  • Незаменима за суха кожа
  • Отлична процедура след ваканцията - грижа за кожата след слънчево изгаряне или изсушена от слънцето кожа

Благодарение на специализираните уреди, особено на прецизната накрайница на апарата за хидродермабразия, активните вещества могат да достигнат до по-дълбоките слоеве на кожата, без да се налага използването на високи концентрации на киселини, за да се постигне желаният ефект. Това има положително въздействие върху комфорта на пациента и значително намалява времето на процедурата.

Предимствата на хидродермабразията:

  • Предлага широки възможности за процедури (по-широки от микродермабразията)
  • Гарантира по-голямо удовлетворение от клиентите в сравнение с микродермабразията!
  • Показва по-добри резултати в сравнение с микродермабразията
  • В кабинетите, които вече са закупили уреда, процедурата стана една от най-често изпълняваните!
  • Към всеки уред се предлага комплект от 6 диамантени накрайници за микродермабразия
  • Може да се добави спрей дюза към всяки комплект, ако не е включена в стандартния комплект

Водна микродермабразия е уред за хидродермабразия, който комбинира екстракция, почистване, ексфолиация, антиоксидантна защита и хидратация.

Мултиполарна глава с радиочестотна честота предоставя целева топлинна енергия, преобразуваща високочестотната енергия. Възстановява клетъчните функции, повишава кръвообращението, разгражда мазнините, нормализира хормоналния баланс, като причинява разширение на кръвоносните съдове и повишение на температурата на тъканите. Подпомага ревитализацията на колагена чрез стимулация. Това е най-съвременното устройство, което възстановява равновесието на лицето и тялото.

Биополарна глава загрява живата тъкан с неионизиращо лъчение. Работи много добре в зоната на очите.

Ултразвукова глава обогатява клетките на кожата с хранителни вещества. Видим ефект на омладяване вече след първата процедура. Подобрява състоянието на кожата, я хидратира и стимулира. Произвежда колаген за затегняне на кожата, която е изгубила еластичността си. Ефект на лифтинг.

Зимен чук премахва бръчки и намалява порите. Също така има успокояващо действие при микродермабразионни и подобни процедури.

Кислородна инфузия помага за въвеждането на активни препарати в кожата чрез филтриран въздух с помощта на специална глава, аерограф с резервоар за произволни препарати.

CO2 кислород предоставя възможност за интензивно окисляване на кожата, което я стимулира. Това подобрява състоянието й. В същото време може да премахва дълбоки замърсявания на кожата. Кислород при екстремно налягане и хранителна течност могат стимулират възстановяването на влакнестата тъкан в дермата, стимулират метаболизма на клетките.

Помага в лечението на: акне, петна, премахване на пухкави подпухнали очи, изсушаване, бръчки, хидратация, груба текстура, безжизнена кожа, плътни кожни пликове, избелване на кожата.

Разширете описанието

Производител Calissimo