Професионална глава за фризьорски уреди Брандън 40 см Главата за фризьорски уреди от Калисимо е изключително инструмент, създаден с мисъл за професионалисти и ученици, които се увличат от изкуството на фризьорството.
Код на продукта: BRANDON-BROWN
EAN: 5903816441256
Производител: Calissimo
57,49 BGN
47,91 BGN / Нето + (9,58 BGN VAT 20%)
Наличност: наличен
Време за изпращане: 72 H
В магазин: 1299 бр.
Доставка от: 23,00 BGN
Точки за този продукт: 0 т.
Добавяне към кошницата
Сподели
Описание на продукта

Професионална глава за фризьори Брандън 40 см

Главата за фризьори от Calissimo е изключителен инструмент, създаден за професионалисти и ученици, увлечени от изкуството на фризьорството. Изработена от най-висококачествени материали, тази глава позволява широк спектър от фризьорски практики - от рязане, през стилизиране, до напреднали прически. Благодарение на иновативни технологии на производство, косите на главата запазват естествен вид и са изключително устойчиви на различни процедури.

Косите не се плетат, което лесно прави всяка работа. Могат да бъдат сушени, навивани на къдрава преса или изправяни, като запазват своя идеален вид. Идеална за всеки, който желае да усъвършенства своите умения в областта на фризьорството, както за професионалисти, така и за студенти в козметични училища.

Характеристики:

  • Косите не се плетат
  • Висока устойчивост на топлина
  • Универсални размери
  • Естествен вид на косите
  • Еластичност и издръжливост
  • Лесно моделиране

Това е инструмент, който е проектиран с мисъл за максимално удобство на използване. Подходяща е за всеки стандартен щипец на статив с диаметър 2,5 см, което я прави изключително функционална и лесна за монтаж. Благодарение на своята универсалност, всеки потребител, независимо от нивото на напредналост, ще намери в нея идеалния инструмент за упражнения и усъвършенстване на своите фризьорски умения.

Технически параметри:

  • Дължина на косите: 40 см
  • Материал на косите: Натурален

Към всяка глава се добавя държач за закрепване на главата към масата. Идеално стабилизира главата по време на разресване.

С нашата глава лесно ще научите да разресвате косите.

Важно: главата трябва да се разресва няколко пъти, за да се премахнат производствените излишъци.

Разширете описанието

Производител Calissimo