Код на продукта: ZEST-N39-01
EAN: 5903816472212
Производител: FRCOLOR
14,97 BGN
15,49 BGN
12,91 BGN / Нето + (2,58 BGN VAT 20%)
Наличност: наличен
Време за изпращане: 72 H
В магазин: 221 бр.
Доставка от: 24,00 BGN
Точки за този продукт: 0 т.
Добавяне към кошницата
Сподели
Описание на продукта
Професионален фризьорски комплект от Frcolor
 

Freezer tools available next time рски процедури в професионален салон за красота или у дома. Компилация от всички елементи за професионална и професионална употреба но подстригване. Този комплект може да се адаптира към нуждите на фритюрника.

Завършване на 10 елемента:

  • 6.0 инча frizzorska ножица  от най-висококачествена стомана
  • 6.0 инча фризьорски преси за изтъняване  с назъбено острие, използва за него и за него
  • гребен – multifunctional, за ежедневна употеба – подстригване, р азресване и оформяне на коса. Изработен от антистатичен, лек и издържлив материал, устойчив на температурни изкривявания. Има две различни разстояния на зъбите от двете страни.
  • гребен с гребен – идеален за оцветяване и боядисване. Изработен от антистатичен материал. Има специален шип, полезен при боядисване на коса.
  • двоен тример – използва се за оцветяване на косата
  • фризьорска пелерина – закопчаваща се на врата, в универсален черен цвят. 
  • калъф – всички елементи бяха опаковани в калъф с цип. Благодарение на това целият комплект винаги ще бъде на мястото си, без страх от загуба на елементи. Изработена от екологична кожа
  • 2x фризьорска щипка/скоба - изработени от много издръжлив материал, устойчив на счупване и изкривяване, използвани за поддържане на косата по време на оформяне.
  • Микрофибърна кърпа за почистване – позволява ви да поддържате инструментите си чисти по бърз и приятен начин
  • 2x син пълнеж на очите на ножицата - предотвратяват евентуални наранявания и ожулвания по време на работа, придават на ножицата уникален дизайн

Фризьорски комплект ножици + преси

Предлаганите в комплекта фризьорски ножици Frcolor за десняци са с много високо качество . Перфектен за професионалисти и начинаещи фризьори .

Голямото предимство на ножицата е винтът от ново поколение . Това улеснява регулирането на напрежението на рамките на ножиците според вашите индивидуални нужди.

Ножиците и фильорите са заточени с лазер , което им позволява да ос танат остри дълго време. Балансирайте и елиминирайте проблемите щането за умора при продължителна работа.

Имат оригинален дизайн .

Запълването на ушите на ножицата предотвратява евентуалното извеждане на информация и ожулване по време на работа.

Клиенти, не бъдете сигурни , че ножиците са смазани, но правилното им и зползване и поддръжката е качествен на работа и издръжливост тта на ножиците.

Разширете описанието

Производител FRCOLOR