Код на продукта: HS032
EAN: 5903816453914
Производител: Calissimo
69,28 BGN
50,99 BGN
42,49 BGN / Нето + (8,50 BGN VAT 20%)
Спестете!
18,29 BGN
Наличност: не е наличен
В магазин: -2 бр.
Доставка от: 23,00 BGN
Точки за този продукт: 0 т.
Уведомяване за наличност Вижте други продукти
Сподели
Описание на продукта

Ултразвукова цихлида

За възстановяване на увредена коса.

Това модерно устройство, което произвежда ултразвук с инфрачервен лъч, ви позволява да въведете козметика в дълбоките части на косата.

Важно: Цихлидът не генерира топлина и следователно не изправя косата.

Съвети за използване на инструмента:

  • Измийте косата с подходящ шампоан. След това изплакнете косата си обилно с хладка вода. (предпочитани регенериращи шампоани)
  • Изсушете косата със сешоар на средна температура, докато стане около 80% суха.
  • Разделете косата си на няколко части
  • В случай на провеждане на подхранващи и грижовни процедури, нанесете крема/балсама върху косата и го масажирайте старателно върху косата.
  • Използвайте цихлида, като захванете отделни части от косата около 3-5 пъти всяка по същия начин, както използвате преса за коса, докато хранителните вещества, съдържащи се в крема, се абсорбират напълно.

Технически данни:

  • Честота на ултразвука: 36000 вибрации/секунда
  • Напрежение: 110 - 240V
  • Честота: 50 - 60Hz
  • Безопасен режим: след затягане на пластините на апарата за повече от 10 секунди, ултразвуците ще бъдат автоматично изключени, след отваряне на пластините те ще бъдат рестартирани
  • Ултразвук  - какво е действието на ултразвука?

Молекулите на водата съществуват в 3 състояния на агрегиране: твърдо (под 0”), течно (при нормална температура) и газ (над 100”C).

В случая на нашето устройство, вибрациите на вълните водят водата директно в газообразно състояние, променяйки структурата на молекулите, без да повишават температурата.

Това се случва при стайна температура, самата ютия IRON REPAIR не се нагрява, тъй като плочите на ютията нямат типичните нагреватели.

Благодарение на действието на динамични магнитни вибрации с честота от 36 000 вибрации в секунда, ултра-микро частици вода, протеини и хранителни вещества проникват директно в кората на косъма - в дълбоките части.

Ултразвуците " избутват " съдържащите се в козметиката хранителни вещества в дълбоките части на косъма.

Синергията на инфрачервено лъчение и ултразвук

Благодарение на ултразвука, хранителните вещества и пигментът се абсорбират ефективно от косата, а инфрачервените лъчи директно регенерират увредената тъкан на косата.

Това се случва без необходимост от нагряване на косъма, което предотвратява подуване и разширяване на кутикулата на косъма.

Всичко това ще възстанови кортекса (черупката) на косъма, ще предотврати накъсването на краищата и накъсването на косата.

Еластичността на косъма ще се засили, а действието на хранителните вещества и пигментите ще се ускори и подобри.

технология:

  • Инфрачервено - какво е далечно инфрачервено лъчение?

В медицината това лъчение се използва напр. При зарастване на рани ефектът е отличен и процедурата е безболезнена.

В случая на този уред, инфрачервеното лъчение се използва за регенериране на увредената тъкан на косата и стимулиране на кръвообращението в скалпа, в космените луковици, благодарение на което те стават по-добре подхранени и по-здрави.

Благодарение на действието на амбиполярна светлина с честота 68 000 HZ и дължина 680 nm се образуват нови връзки в аминокиселините, което възстановява еластичността на влакната на косъма и кутикулата му се затваря.

Косата става видимо по-здрава и възвръща блясъка си.

Разширете описанието

Производител Calissimo