Код на продукта: W-1902
EAN: 5903816439673
Производител: Callimed
69,29 BGN
50,99 BGN
42,49 BGN / Нето + (8,50 BGN VAT 20%)
Спестете!
18,30 BGN
Наличност: наличен
Време за изпращане: 72 H
В магазин: 259 бр.
Доставка от: 28,00 BGN
Точки за този продукт: 0 т.
Добавяне към кошницата
Сподели
Описание на продукта

IPL лазерен епилатор W-1902
 

IPL епилаторите са устройства за обезкосмяване, които излъчват спектър от светлинни импулси с различна дължина на вълната, които, когато се абсорбират от космените луковици, отслабват тяхната структура. След третирането косата спира да расте или става по-тънка и по-деликатна.
 

IPL е едно от най-популярните устройства за светлинна терапия. Това съкращение идва от думите Intense Pulsed Light. Това не е лазер, въпреки че обикновените устройства, използващи технология с интензивна импулсна светлина, се наричат ​​IPL лазери. 

Процедурата е напълно безопасна за нашето здраве, няма противопоказания за извършването й за обезкосмяване. По време на експозиция може да почувствате лек дискомфорт, като изтръпване или парене.
 

Уредът гарантира ефективно обезкосмяване. IPL епилацията премахва трайно нежеланото окосмяване , но не завинаги. В началото на употребата трябва да се извършат 6-10 процедури на интервал от 4 до 8 седмици. След края на цикъла се препоръчва периодично да се използват напомнящи лечения. След първата процедура се премахват около 30% от космите , а с всяка следваща процедура космите стават по-тънки и по-малко видими

IPL светлината премахва всички цветове на косата със същия ефект! 

Продуктът се характеризира с  дълъг живот и гаранция за дълготрайна употреба . От икономическа гледна точка този разход често е по-нисък от серия процедури в кабинета . Всичко е благодарение на светлинния епилатор, или „домашен лазерен епилатор“.

Спецификация:

  • 5 програми
  • 2 режима на работа
  • цифров дисплей
  • мрежово захранване
  • мощност 36W
  • светлинна вълна: 600nm-900nm
  • компактен размер (170x74x57mm)

Включени предпазни очила.

Разширете описанието

Категория Лазери IPL

Производител Callimed